Vecka 35

Sista veckan med friheten i behåll. Nästa vecka börjar plugget och då sitter man låst i föreläsningar och seminarier. Men jag klagar inte för det. Jag mår bara bra av lite struktur. Ser fram emot hösten. Det känns som att det blir en bra höst men massor att göra. Sånt gillar jag! Som Magnus på partyt i lördags sa “du verkar vara en intensiv person”. Aldrig reflekterat över det men det kanske stämmer!

Så vad gör jag sista veckan i friheten? Jag jobbar. Tycker inte jag passar i kategorin workoholic men jag får det ju iaf att låta som det?! Kanske lurar jag oss allihop, inklusive mig själv? Har fått ordning på det viktigaste utåt på hemsidan men nu sitter jag med allt på baksidan. Jag var nog lite för snabb med att trycka på “go online”-knappen. Och underskattat med hur mycket jobb som ligger bakom allt sånt man inte ser! Men jag älskar att jobba så bring it on!

guy-chained-to-chair-arts-district

 

Fastkedjad till sin passion!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *