Utrensning

Jag har blivit besatt. En total mani skulle man kunna kalla det! Jag bara kastar och kastar och kastar, men sakerna tar inte slut. Jag är beroende av lättnadskänslan när soppåsen åker ner i kastet och jag vet att jag aldrig mer kommer att se mina förut så älskade saker. Jag trillade in på Minimalisternas blogg och blev så inspirerad av att göra mig av med mina saker så snart ryker väl både säng och soffa! Jag har ärvt den inte så smickrande samlar-genen från min mammas sida. Det börjar väl hos mig mormor som brukade ursäkta sig med att hon levt igenom krig, “och på krigstiden kunde man inte alltid få tag i det man ville”, genen som sedan övergick till min mamma som alltid hänvisar till att “det är alltid bra att ha saker i reserv” som sedan föll över till mig. Jag har ingen ursäkt. Vi lever i ett århundrade då man kan få isskulpturer levererade till ytterdörren, frakta en elefant till bakgårdsfesten och i princip köpa vad som helst bara man har tillräckligt mycket pengar. Jag har inte levt med krig runtomkring mig och jag behöver inte någonting i reserv när jag har en 7-eleven runt hörnet. Så nu ryker skiten! Jag ska börja samla på pengar!

blog-hoarders

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *