Sömn

Sömn är överskattat. Sova kan man göra i graven. Jag önskar att jag skulle kunna hålla med om det men jag älskar att sova. Har sovit lite för mycket den senaste tiden. Men inte i morse för då bestämde sig byggarbetarna för att sätta igång att banka utanför fönstret klockan sju. Men det gör inget för jag har fått sova så mycket så jag är nöjd. Nöjd och glad över att min sömntratt är fylld. Jag ser mig som en Sims-gubbe med behov som behöver fyllas på lite då och då. Jag är en sims som behöver sova massor och hela humöret skiftar om jag inte får min sömn. Mat klarar jag mig bättre utan. Önskar att jag skulle klara mig på 5-timmars sömn och vissa hävdar att det går att lära sig det. Det kanske kan bli ett mission när hösten närmar sig och man får mer att göra.

images-1Sims2mood

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *