My precious

Äntligen är den min. Min, min, min. Min och ingen annans! Mohahaha! Och den är inte ens betald ännu. Känslan. Lyx. Det är övermäktigt! Min älskade Mulberry Bayswater!

Nä, nu överdriver jag. Men det är en riktigt fin väska som jag tror jag kommer använda under en väldigt lång tid. Bara man ser efter sina dyrgripar så håller de länge.

20130628-134431.jpgJag ringde till flygplatsen ett par dagar innan vi skulle åka till London och bad dem lägga undan en Bayswater, till den dagen vi skulle flyga hem, vilket inte var några problem. Väl där fanns det tre väskor inne av Bayswatern så jag fick jämföra väskorna vilket kändes väldigt bra då de skiljde sig väldigt mycket mellan grovheten i lädret på väskorna. Den sista var den bästa. Var noga med att kolla så att inget har legat och tryckt på väskan en längre tid för då blir det märken i lädret. Grovheten i lädret kan också skilja sig en hel del. Det är ju så med handsydda väskor. Jag hade även turen nog att få lägga vantarna på en plånbok som skulle bytas ut mot en nyare (dyrare) variant. Men med lite övertygelse och ett obesvarat telefonsamtal från kontoret så åkte den också med ner i påsen.

20130628-134710.jpgSumma kardemumma landade notan på flygplatsen för väskan 660 pund (originalpris 795 gbp) och plånboken gick på 189 pund (gamla modellen, nya kommer gå loss på strax över 200 pund på flygplatsen och 250 originalpris). Priset på flygplatsen är 17 % lägre än i stan eftersom det är tax free, oavsett vart man flyger till/från.

Klassikerna som Bayswater och Alexa går sällan på rea men säsongens färger fanns på rean (mellan 30-50 %). Produkter som är på rea läggs inte undan.

Här kan ni läsa om hur ni tar hand om dyrgripen.

You may also like

3 Comments

  1. Har en liten fråga bara, vet du om det även är samma typ av tax-free om man till exempel åker till Köpenhamn? Vet att dom har en butik där också, men jag hittar tyvärr ingen information om detta! Är i alla fall jätte tacksam för svar, och den är verkligen uuuur läcker!! 🙂

    1. Jag vet tyvärr inte exakt vad den kostar i DK men jag frågade min pojkvän som reser runt en del och han sa att han har för sig att den kostar lika mycket i DK som i Sverige. Så om man vill köpa billigare så är det England som gäller.
      Sen har det även lite med valutakursen att göra. Just nu står pundet väldigt lågt jämfört med tidigare vilket också bidrar till att den blir billigare att köpa i England.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *