Honey, I’m home!

Nu har jag äntligen landat, i dubbel bemärkelse. London var riktigt roligt denna gång och det har varit ett riktigt stress-test skulle jag vilja påstå. Fullt ös från flygplats till flygplats. Denna gång blev det en mer kulinarisk resa jämfört med turistresorna jag gjort tidigare men av någon anledning var detta den bästa London-resan jag gjort. Vi bodde vid ett hotell som hette Park Plaza Westminster Bridge Hotel som jag kan rekommendera. Det låg precis tvärs över bron från Big Ben och var hur smidigt som helst att ta sig runt London ifrån. Nära till allt!

Tänkte summera ihop alla bra ställen vi åt på i ett senare inlägg så alla resande själar kan äta lika gott som vi gjorde.

20130627-144735.jpg

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *