Helgen som gick

Jag inser, och skäms över, att jag inte bloggade det minsta under helgen. Men det var för att jag hade så galet kul! I lördags bjöd vi över lite folk på inflyttningsfest vilket gjorde att vi fick fixa och dona hela fredagen. Min pojkvän planerade att ligga och sola hela lördagen men jag visste bättre. Röror skulle röras ihop, det skulle städas och handlas, handlas lite till och röras lite mer. Men det var värt allt slit för jag tycker att det verkade som en succé!

20130618-173113.jpg

Lite förberedelse i flytande form

20130618-173026.jpg

Resulterade i en supergod Pimms! 

I söndags städade och donade jag på ett annorlunda sätt. Jag körde rensning i källaren. 4 påsar men skit kastade jag. Allt i från gamla barnböcker till trasiga saker, för små kläder osv osv. Galet vad mycket grejer man samlar på sig i tron om att det ska vara något man ska ha i framtiden. Känns faktiskt skönt att bli av med saker! Man mår bra av att rensa. Ska införa min regel om att varje fredag åker en sak ut. Kan vara en sliten t-shirt, sunkiga disktrasan, katten… Vad som helst.

20130618-173058.jpg

Och en riktigt god kalventrecote till middag.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *