Well well

Igår satt jag inne heeela dagen. Riktigt illa nu när solen tittar fram och det är sommarväder ute. Men jag måste behålla fokus till på måndag. Efter måndag är jag fri! Och kommer jag in på Företagsekonomi II så har jag sommarlov till den 17 september! Gör jag inte det börjar jag jobba heltid med företaget och lägger i en högre växel.

Eftersom jag satt inne hela dagen tog jag en långpromenad på kvällen. Min tävling som jag har mot mig själv, att springa/gå 70 km innan vi åker till London, så att jag får köpa Mulberry väskan börjar arta sig. Igår tog vi en promenad på ca 9 km. 44,1 km och 13 dagar kvar!

Screen Shot 2013-06-06 at 1.04.24 PM

Screen Shot 2013-06-06 at 1.04.14 PM

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *