Ny måndag – Veckomål

Dags för ny vecka. Dags för nya mål. Förra veckan gick det väl skapligt. Drogs med sviterna av en förkylning som inte vill släppa och fortfarande gör sig påmind i form av högfärdshosta som bryter ut så fort luften blir lite torr.

Screen Shot 2013-05-27 at 2.08.27 PM

Förra veckans mål postas ovan och jag lyckades bocka av vaccineringen, städa upp hemma, beställningarna men träningen och plugget blev desto mer lidande.

Denna vecka kör vi på nya mål medans de gamla adderas till. Så lätt slipper jag inte undan.

Veckomål v. 22:

  • Promenera/Jogga 10 km
  • Plugga Finansiering inför tentan
  • Snygga till hemsidan
  • Marknadsföring för hemsidan

Sen är nog min lista slut för denna vecka. Känner att jag ligger i fas med alla måsten. Mycket som man skulle vilja göra men som inte är super super nödvändiga så jag lägger dom åt sidan och tar dem om jag känner för det. Lite stressigt men ändå skönt att inte ha för mycket att göra.

Over’n’out!

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *