Den passerade tiden

I morse var det jobbigt att stiga upp. Det tog emot ska jag säga er. Men upp steg jag och till skolan åkte jag. Hade tänkt stanna kvar och plugga men jag kände bara inte för det. Åkte hem och gjorde… ingenting. Har vårstädat, rensat garderoben, impregnerat skor och smort in läderväskor om det ger pluspoäng? Och skrivit ut övningshäftet för finansieringen! Det är däremot pluspoäng!

I lördags kände jag mig som ung igen. 20 år som mest! (23 idag för er som inte känner mig). Vi satt på Gärdet och pimpla vin mitt bland knäppa människor som också hade kommit dit för att lyssna på musik och ha det bra. Det gjorde att jag börja fundera på om jag också var sådär konstig som killen med gasmasken eller den andra som såg ut som en indian med fjädrar i håret. Vet inte om min vita Peak-jacka matchad med Ray Ban Aviators också är riktigt konstig eftersom jag ändå råka befinna mig mitt i smeten av allt det konstiga?! Kanske var det jag som var konstig som inte var sådär konstig. Inte kommit fram till ett svar på den än.

Drog hem därefter, snygga till mig och killen kollar avundsjukt och säger “sådär snyggt fixar du dig aldrig längre när vi ska ut”. Vilket är en pik i dubbel bemärkelse anser jag! Men “point taken”! Det var studentfest på F12 och jag hade turen att träffa alla 3 ufon från min klass på 625 personer och två transor! Varför dras ufon till mig? Eller är det jag som dras till dem? Då menar jag inte transorna. Dom var riktigt roliga att festa med och antagligen de enda normala inom inhägnaden. När kvällen slog om till en ny dag var det dags att dra sig hemåt. Man måste känna till när man har haft som roligast och tacka för sig tills nästa gång nya äventyr dyker upp.

20130527-225412.jpg

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *