Fredagsfest

Igår vad en riktigt skön dag. Efter en halvdag i skolan passade jag på att vaccinera mig mot TBE på MediService i Skanstull. Bara att droppa in. Nästa gång om 3 år, wiho! Plockade sedan upp biljetter till filmen The Great Gatsby som var riktigt bra. Eller det beror på hur man ser det och vad man gillar för filmer. Jag har läst boken och visste vad som väntade handlingsmässigt, dvs inte mycket. Men jagär ändå fascinerad över hur mycket pengar de måste ha lagt ner på alla kostymer och all rekvisita. Sen är det aldrig fel att se Leonardo Di Caprio i huvudrollen. Efter det behövde magen fyllas på eftersom jag blev utan popcorn. Skit-SF vill tydligen inte ha fler än två i kassan en fredag kväll så det stod mellan att missa början av filmen eller vara utan de sega popcornen. Jag blev utan popcorn. Det blev istället en chark och osttallrik på Urban Deli vilket funkade hur bra som helst det med.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *