Torsdag kväll

Sömn är överskattat. Fast jag älskar att sova, i en riktigt skön säng med ett perfekt tempererande duntäcke och en kudde som får nacken i precis rätt höjd och lagom hård så att man sjunker ner i den men inte drunknar så att man får svårt att andas. Sängen ska vara tillräckligt bred för att man ska kunna rulla några varv eller lägga sig på tvären så att fötterna sticker ut och man kan sova på mage. Men att sova är överskattat försöker jag påminna mig själv. För om jag sover kan jag inte jobba. Jobbar jag inte tjänar jag inga pengar. Tjänar jag pengar kan jag inte spendera dem på sådant som gör mig glad; ett glas vin, en snygg handväska, resor. Inte ens en glass i solen. Att sova är överskattat. Kom ihåg det.

God natt.

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *