Leverans av Pukka

Idag har dagen kantats av mattetal, mattetal och mattetal. Hela dagen var jag i skolan. Åkte snabbt som tusan hem och vilade en stund innan jag satte igång att jobba. Idag trillade en stor leverans in med nya härliga produkter från Pukka. Måste säga att det har blivit lite av ett favoritmärke. De är väl mest kända för sina ört-teer men deras hudvård luktar minst lika gott! Ni hittar deras produkter till riktigt bra pris (om inte billigast online just nu) här och för alla som inte vågar slå på stor tycker jag ni ska göra som jag och köpa prova på förpackningar. Förutom att man inte kastar bort massa pengar på produkter man inte vet något om fungerar de mindre förpackningarna utmärkt att ha i handväskan eller med sig på resan.

20130522-195422.jpg

Känns som julafton, vad kan det innehålla?

20130522-195429.jpg

20130522-195442.jpg

Gillar verkligen dessa förpackningar och innehållet ännu mer!

20130522-195451.jpg

En personlig favorit är prova på förpackningen till höger. Perfekt storlek på produkter och perfekt pris! Här kan ni köpa dem! 

You may also like

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *