Ny dator

Nu när man sitter flera timmar om dagen framför datorn inser man hur otymplig en bärbar dator är. Det är riktigt skönt att kunna ta med sig datorn och sitta och jobba i princip var som helst men att sitta långa stunder och jobba och knappa in saker i den är ju en riktig pina både för rygg och handleder. Måste fundera på om det kanske inte är värt att investera i en stationär. Men lite större skärm, ett riktigt tangentbord och en mus som man kan röra runt på!

201962-10imac215_frontcopy_original

You may also like

2 Comments

  1. Det är därför det är så underbart med en iPad, som är synkroniserad med iMac (t.ex. som i mitt fall). Satt nyss ute på altanen och njöt av sommarsvalka tillsammans med min iPad 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *