Helg igen!

Det är helg och jag sitter och jobbar, igen. Alltid jobb på helger. Jag hinner liksom inte med jobbet på vardagar så då blir det jobb på helger. Som tur är satte sig gubben och gjorde också lite nytta vid sin dator så det blir inget gnäll om att vi inte går ut. Och för övrigt är det molnigt så då känner man inte heller att man missar något bra väder.

Idag har jag beställt hem lite fler produkter och sitter med det sista. Nu hoppas jag verkligen att sida kommer upp under kvällen! Tyvärr underskattar jag alltid hur mycket det är kvar att göra. Det där lilla sista tar sån jäkla lång tid! Men nu fungerar länkningen men har hittat lite nya saker som måste justeras. Men snart! Snart är “allt” klart!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *