Kortet glöder

Det fullkomligen sprutar ut pengar ut öronen på mig. Fast nu ska jag inte överdriva. Det sprutar ut ur företagskontot. Massor av produkter som köpts in, abonnemang som tecknats, marknadsföringsprylar som beställts osv osv. Det är nu det börjar hända saker på riktigt. Händer fel saker också. Tanken var att jag skulle ha lanserat igår men det vart något heltokigt med länkningen i sidan som gjorde att jag fick kontakta support, som meddelade mig att det är tydligen så det är (funkar inte) när man inte har lanserat hemsidan. Jaha, en hel dag till spillo. Fast jag försöker vara optimistisk och se det som att jag fick en hel dags jobb i skymundan.

Jag inser ju nu när jag ska lansera att jag har ju huur mycket som helst kvar.Sjukt hur hemblind man blir när man sitter med samma sak och sen helt plötsligt, poff, så dyker det  upp något som har legat där  o-fel fast i helt nytt ljus är det jättefel.

images-1

Någon dag ska jag ha ett American Express Centurion Black Card. Då ska kortet verkligen glöda! Ryktet säger att man ska kunna betala var som helst, även där de inte vanligtvis tar American Express. Måste testas!

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *