För jävla tråkigt

Fortfarande sjuk?! Ännu. Alltjämt. Idag ska jag se till att min vånda går ut över alla andra också. Jag kan inte prata, men jag kan hosta. Jag ska hosta så ni åt helvetes mycket på vårt seminarium med en gästföreläsare till på köpet. Jag ska hosta så det ekar i den stora salen med de höga taken och “bra akustik”. Dom ska få höra på akustik! Åh vad jag inte tål att vara sjuk. Har slagit ut alla mina planer för den här veckan. Dör jag av ett fästingbett nu för att jag inte kunde ta mitt vaccin så ska jag hemsöka varenda människa jag känner. Jag ska förpesta livet för alla så länge jag ser ut och låter som jag gör idag. Hör du det Gud?! Du jävlas med fel människa!

arg(7)

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *