Måndag

Hela helgen har spenderats horisontalt. Värdelöst. Totalt värdelös helg. Hade lika väl kunnat vara utan den. Idag ska jag förhoppningsvis lyckas ta mig till skolan för en två-timmars föreläsning. Som jag säkert kommer hosta mig igenom. Börjar känna mig lite bättre dock. Vaknade utan hosta eller slem men ca 30 minuter in i denna nya vecka sköljdes allt över mig igen. Fy fan för att vara sjuk. Så jävla trååååkigt! Inte ens Fantan är god som jag tvingar mig själv att dricka. Jag har insett att läsk är inte ens gott när man är sjuk. Men den innehåller massa socker och salt som kan behövas när kroppen ligger på minus.

Ser fram emot att bli frisk så att jag kan ge mig ut och springa igen! Känner mig så vuxen med dessa tankar.

20130513-115300.jpg

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *