Helvetesveckan

Nu börjar den. Eller rent tekniskt så började den igår. Min helvetesvecka, som rent tekniskt är en hel månad. För nu har den börjat. Finansieringskursen. Det känns liksom lite oschysst att man har en hel månad av slappande och sen så smäller de till med 5-dagar i veckan schema där man går i skolan från 9-17. När skulle jag hinna plugga hade de tänkt? Eller är de det som kallas för pluggande, att gå i skolan hela dagen? Herregud jag har ju ett företag att driva! När ska jag få tid till den? Nu vart jag så stressad så jag vet varken ut eller in.

BTW! Här kommer dagens outfit! Det är tydligen det som gäller om man ska ha en stor blogg.  En “hej-här-är-jag-helt-random-och-ser-lite-tom-cruise-cool-ut-och-har-inte-alls-tänkt-på-produktplacering-eller-att-jag-ska-puta-med-munnen-lite-diskret-och-se-sexig-ut-samtidigt-som-jag-bara-ser-dum-ut-bild”. Varsågoda!

 

Photo on 2-27-13 at 2.25 PM

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *