Surprise!

I söndags skulle vi överraska en god vän och jag skulle samtidigt själv bli överraskad av min pojkvän eftersom destinationen för överraskningen var hemlig. Han kunde inte hålla sig. Vi skulle bruncha på Fotografiska. Jag älskar att bruncha och har länge tänkt att jag ska gå dit. Hade höga förväntningar och vet inte om de var det som gjorde det men det klickade inte för mig. Kanske var det servitrisen som stod och pratade när vi kom in utan att uppmärksamma oss eller för att det första hon gör är att spilla iste på min tallrik och över hela min pojkväns kläder, eller att hon tappar en kniv på min jacka (tur nog blev det ingen fläck) och att hon bara kändes klumpig, obekväm och väldigt okunnig. Maten var inget att jubla över heller. Vissa rätter var goda vid “huvudbordet” men det mesta kändes bara fel. Dessertbordet som jag såg mest fram emot var en riktig besvikelse. Tur att man hade ett bra sällskap som lyfte det hela! Det är så synd på ett så bra läge! Jag hade hoppats på så mycket mer.

20130506-215256.jpg

bild-2

Vi promenerade in till stan efter det. Planlöst irrande för det mesta och hamnade på en fransk båt vid skeppsbron där vi lekte pirater. Efter några varv i stan på jakt efter en solig plats där en ville ha kaffe, en annan en öl, en tredje en toalett och en annan sol och jag bara ville få av mig skorna så hamnade vi på Bistro Berns. Därefter tog dagens resa slut för mig då mina fötter gav upp pga de nya skorna.

 

20130506-215310.jpg

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *