Lördagskvällen

Igår var min första lediga helg. Första lediga helgen utan måsten och prov, plugg och jobb. Vad gör min kille då? Åker och golfar, hela dagen! Så jag tog en promenad och åkte sen hem för att odla. Nu lär det ju inte blir frost ute så då kan jordhögarna gott stå ute på balkongen i hopp om att växa till sig till något gott.

20130505-212030.jpg

På kvällen var vi bjudna på middag hos Mange och Anki. Anki med världens godaste mat. Om jag vore henne skulle jag aldrig oroa mig för att stå utan jobb. Hon skulle kunna öppna en catering-firma och bli rik på det. Så sjukt god mat! Ska aldrig bråka med henne. Vill ju inte gå miste om dessa middagar! Vi äventyrade lite också och besökte taket. Det kändes som att vara Karlsson på taket. Alltid lika mycket äventyr när man är på besök hos dem!

20130505-212159.jpg

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *