Snart dags att gå i konkurs?

Ja det blir inte många svarta bokstäver på denna sida just nu. Jag får fylla i här bäst jag kan. Det blir nog mer av det från och med nu i helgen.

Igår blev det brunch på Urban deli. Testade på pulled pork och det var sjuukt gott! Lite starkare än vad jag trodde men gräddfilen till bröt av det. Det blev ett glas skumpa till det också. Bara sådär. För att jag kan. En kort promenad runt berget och sen låg jag i sängen och pluggade inför tentan jag har idag. Och gissa om jag har panik. Jag har, bokstavligt talat, inte öppnat boken. Tror jag kom till sidan 5 för några veckor sedan och sen har boken legat under sängen. Bestämde mig för att byta strategi och har gått igenom gamla tentor och alla föreläsningar. Håller tummarna för att det funkar.

Dagens strategi blev att gå upp kl 08. Sätta mig med anteckningarna och läsa på. Ingenting fastnar. Perfekt. Är på väg nu ut på en snabb-promenad för att syresätta hjärnan innan jag hoppar i duschen. Sen hoppas jag på lite mer effektiv tentaplugg innan det är dags att åka till skolan. Åh vad jag ser fram emot att vara klar med tentan. Hur det än går så vill jag slippa det. 19.00 är jag en lycklig människa.

20130502-112624.jpg

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *