Försökskanin

Upp till bevis. Är Kiviks nya mini-drycker goda? Är det någon man grabbar tag i på Pressbyrån eller 7-eleven när man “vill ha något gott att dricka”?

Svaret är nog mer ett ja än ett nej. Men priset tar emot. Kiviks Granatäppel-dryck är syrlig men god. Det finns en sötma som väger upp det syrliga. Första klunken slinker ner lätt. Jag hade trott att det skulle vara mer motstånd i drycken. Jag tänkte väl mer på systersmaken blåbär och förväntade mig något mer trögflytande. Men efter några klunkar måste jag säga att jag gillar smaken av granatäpple. Jag ber min pojkvän prova drycken för att få ytterligare en åsikt. Jo, den är god säger han.

Jag tycker priset är något saftigt. 23 kr på pressbyrån, för 33 cl. Som en läsk. Ändå skulle jag föredra Kiviks drycker framför en läsk. Mest av allt skulle jag vilja se den i restauranger, som ett alternativ för såna som mig som inte dricker läsk. Alternativen, när man inte väljer alkoholhaltiga drycker, är få i sommar-solen när man inte dricker kolsyrat eller överdrivet sockrade drycker. Jag skulle i större grad kunna betala +23 kr för drycken på ett cafe eller restaurang snarare än på pressbyrån.

20130421-193454.jpg

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *