Försening och bio

Min morgon började inte som jag tänkt mig. Jag vaknade upp förvånansvärt pigg och hade god tid på mig att fixa mig inför dagens föreläsning, trodde jag. Jag duschar, klär på mig, sminkar mig och när jag ska sätta mig ner för att äta frukost sneglar jag på klockan i köket. 8.45?! Jag hade exakt 15 minuter på mig att ta mig till universitetet. Kommer aldrig hända. Så jag såg till att äta frukost men skippade morgontidningen. Anledningen till min försening var att jag trodde jag glömt min iphone hos min kille så jag använde min andra telefon för väckningen, som inte var inställd på sommartid.

Nu på kvällen blev jag bjuden på bio av min kära pojkvän och vi såg Kon-Tiki. Jag blev verkligen positivt överraskad av filmen. Jag hade visserligen inte några förväntningar på filmen eftersom jag hade noll koll på vad den handlade om men blev även sugen på att läsa boken som filmen är baserad på. Så bra var den! Så om ni ska krypa undan vinterstormarna som dyker upp titt som tätt så tycker jag att ni ska sätta Kon-tiki högt upp på listan!

20130408-213204.jpg

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *