Fredag

Wii äntligen fredag! Idag ska jag träffa min pojkvän när jag jobbat klart! Ska bli så mysigt. Det har gått exakt 5 dagar sedan vi träffades sist. Känns som en evighet!

Steg upp “tidigt” (för mig, 08.00) för att få undanstökat lite jobb. Fastnade sedan vid morgontidningen. Jag bara älskar att lösa DNs fredagskorsord och nu är jag igång igen med jobbandet för att få klart allt. Tanken var ju att lansera hemsidan idag men allting är inte klart så jag tror det blir 15 april istället. Låter som ett bra datum. Jag är lite nitisk när det kommer till datum. Vill ha jämna fina siffror. Jag menar, vem kommer ihåg om man startar en butik den 8 april? Supertråkigt. Den 15 däremot, det låter finfint i mina öron.

I eftermiddag har jag ett möte och ville egentligen träffa min pojkvän redan efter det men jag kommer nog studsa hem och möta upp honom senare. He’s a busy man! Det är vi nog båda.

Inför helgen har jag såhär mycket planer…… Noll, alltså! Så skönt. Känner dock på mig att jag kommer smygjobba lite. Har kommit in i ett flow som känns skönt. Får saker och ting gjort så snabbt! Hoppas det håller i sig! Men nu, back to business!

movie_countdown9 dagar kvar!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *