Måndag igen

Vad det var motigt att stiga upp i morse! Jag vaknade 04.20 och kunde inte somna om, förrän någon timma innan jag skulle stiga upp. Självklart. Var nära på att inte gå på den enda föreläsningen jag har denna vecka men tur att jag gjorde det. Hade världens genomgång av vad kursen baseras på osv. “Introduktion” stod det i mitt schema. Eller hur?!

Nu ska jag iväg på en visning på en lägenhet jag 99.9% inte kommer få men det är ju ändå 0.01% chans att jag får den så det där lilla hoppet får jag väl leva på.

Känns för övrigt skönt att vara “ledig” resten av vecka. Med “ledig” menar jag ingen skola, däremot massa jobb. Men ska försöka ta det lite lugnt också med tanke på alla nästan-sjuk-sjukdomar jag fått.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *