Jag är klaaaar!

Eller ska man ropa hej innan man kommit över ån? Jag har hursomhelst avklarat redovisnings-tentan. Så skönt! Nu ska jag bara bli kvitt mina tandproblem så leker livet igen!

Vi firade kvällen med en drink på Miss Voon och middag på East. Vissa drog vidare men jag som de flesta andra åkte hem. Man känner sig inte så rolig när man inte kan äta eller dricka utan smärta.

Jag kanske inbillar mig men det känns som att inflammationen håller på och läker. Första dagen det inte känns som ett öppet köttsår där det sprutar ut blod! Så glad för det! Tänk vad lite mindre smärta kan göra en glad! Nu ska det käkas frulle och sen kommer jag jobba idag. Vill jobba bort allt så att jag kan var ledig i massor under nästa vecka!

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *