Rutin på allt

Ja, inte händer det mycket just nu kan jag påstå. Jag borde ha pluggat mer än vad jag gör. Stirrar för det mesta på boken och hatar den. Lär mig inte så mycket av det. Har massa jobb som släpar som jag borde få gjort men tenta-plugget kommer i vägen för det. Jag sätter krokben för mig själv helt enkelt. Och så ska vi inte ens tala om lanseringen av hemsidan. Den ger mig magsår. Nä, livet är inte så bra just nu känner jag. Bara massa stress. Självförvållad stress.

Jag har dock bestämt mig. Idag blir det bara tentaplugg. Snöra på mig joggingskorna och gå ut en sväng ska jag hinna med också och plugga ännu mer efter det. I morgon är det dagen D. Och på söndag tar jag ikapp jobbet. Jag vet ju precis vad jag ska göra och ändå så har jag sådan stresskänsla i kroppen! Kan någon hjälpa mig att få ur den?!

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *