En alvedon senare

Somnade tidigt igår smockad med alvedon, ipren och nässpray. Var riktigt noga med att sova med den sidan av ansiktet som inte är svullet nedåt. Ändå vaknar jag på andra sidan. Så typiskt. Lite lätt svullen i ansiktet idag med så det är tur att jag har tre hela dagar ledigt för att plugga inför tentan på lördag (jag vet, vem fan sätter en tenta på en lördag?!). Har än så länge inte förmått mig att ta mig upp ur sängen mer än att äta frukost. Ligger ganska bra här för övrigt. Fattar inte vad det är för konstigt jag fått. Blir inte klokare av att googla heller. Bara jag kan göra tentan på lördag så fixar sig resten. Men inget som lite jävla anamma och smärtstillande inte lindrar. Hoppas resten av världen har det lite bättre än vad jag har.

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *