Jobba helg och drömmar långt bort

Denna helg har jag i princip bara jobbat. Ja, inte är det kul. Fast ändå skönt. Jag har suttit med bokföring, börjat få upp text och bilder till hemsidan och spanat efter ytterligare produkter att köpa in, både sådant jag kan tänka mig köpa in just nu och sådant jag kan tänka mig köpa in längre fram i tiden när jag expanderar inom fler områden. Jag sitter redan och tänker på hur det är när jag har 10 anställda, butik i innerstaden, stort lager som måste effektiviseras och hela faderullan! Jag tror att man måste kunna fantisera och drömma om hur det är i framtiden. Vad ska man annars jobba emot? Bättre att drömma för stort än för litet. Sedan får man alltid justera sina drömmar när tiden går men vad gör det? Det är ju inte hugget i sten!

Fast just nu drömmer jag om att jag har ett framgångsrikt företag, stort sommarhus i skärgården med en segelbåt vid bryggan och att det är Sveriges bästa sommar!

P1060391

P1060504

Jag en solig dag på Utö för flera, flera år sedan.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *