Jakten

Det är dags att jaga. Jaga bra priser, jaga nya produkter, jaga ikapp sådant jag borde gjort för länge sedan. Just nu är jag överöst med jobb och en tenta om precis en vecka. Men jag gillar när det finns mycket att göra, hellre för mycket än för lite. Det sätter press på mig och det är då jag jobbar som bäst och presterar. Men fasiken var mycket jobb det är när man är själv och ska driva företag. Man ska vara expert på allt.

Har för övrigt beställt in lite prover på produkter jag eventuellt ska ta in i shoppen. Kanske får ni tjuvkika lite när de kommer fram! Skulle behöva en testpanel som utvärderar alla produkter. Finns så mycket att välja på, men det är bara de bästa som tar sig in i shoppen!

20121117-211225

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *