Drama på stan

Om jag bara vetat hur kvällen skulle slutat, då skulle jag aldrig gått ut. Igår åt jag middag med min käresta. Det blev en korv på Stockholms bästa korvställe. Och det tog sin tid att komma på vart vi skulle äta. Har ni aldrig varit där har ni inte levt. Vi promenerade till Nordic Light och tog en kaffe på det. Så skönt att bara promenera och sen sätta sig ner, prata lite, skratta lite, umgås lite. Men när vi hasade allt längre ner i sofforna var det dags att bege sig hemåt, mot dramat. Vi kommer till Skanstull där allting är avstängt. Polisljusen blinkar och ingen vill säga något, (men vi vet, inside-info). Bomb-drama! Traska tillbaka till Medis, åker hem och sätter på live-sändningen på Aftonblaskan. Jag ska ändå inte sova på några timmar. Och när bomben väl briserar. Poff. Händer ingenting. Fatta hur lurad jag känner mig! Ingenting händer! Jag vet att det är värsta grejen, värsta bomben men inte ens fönsterrutorna ser ut att gå sönder! Så jävla lurad!

Screen Shot 2012-11-26 at 3.41.58 PMJag vid korvmojen i vintras.

 

20130313-102434.jpg

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *