Same old, same old

Timmar blir till dagar, dagar till veckor. Just nu går livet på repeat känns det som. Skolan, hem, plugga, jobba, sova. Dag in och dag ut. Men ju mer jag gör, desto mer blir gjort. Någon gång tar väl snurran slut, eller ger utdelning.

Jag drog till biblioteket idag bara för att få “variation” på det hela. Enklare att plugga när det inte finns någon tråkigt som kan distrahera en. Som häromdagen när jag fick för mig att det är mycket roligare att göra rent kaklet i badrummet än att plugga. Riktigt rent kakel har jag nu.

På måndag är det dugga. Håller tummarna för att det går bra. Man behöver hälften rätt för att få med sin poäng in till tentan så det kan ju inte skada att man lägger ner 2 timmar av sitt liv på att försöka få lite snålskjuts på tentan.

images

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *