Drömmar

Under seminariet med Charlie Söderberg fick vi en övning. Vi skulle föreställa oss känslan av att ha uppnått det vi ville uppnå och se framför oss vad det var vi ville ha.

Jag såg framför mig hur mitt företag omsatte miljoner, min lägenhet på Urvädersgränd med utsikt över Stockholm där jag bor med min kille, skärgårdsvillan med båten vid vattnet och ett eget flygplan (som jag kan flyga) till någon utav mina lägenheter jag har utspritt över världen.

Sen kom det svåra med våran uppgift. Vi skulle toppa våra drömmar. Vi skulle ta våran dröm och addera lite till på den.

Vad ska jag lägga till? En egen ö eller kanske ett eget land?Ett slott är visserligen trevligt. Ska jag ha flera företag? Flera pojkvänner? Ja tycker liksom att jag har en ganska bra dröm. Men skön känsla att spåna iväg och bara drömma. Vet man inte vad man vill ha kan man inte skaffa sig det heller!

success_and_happiness

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *