Balansekonomi

Igår var jag på inspirationsseminarium med Charlie Söderberg från Lyxfällan. Det var riktigt bra! Skön snubbe som blandar verkliga händelser, som alla kan känna igen, med de teorier som han presenterade och knyter ihop säcken på slutet med en punch-line. Jag var lite rädd att han skulle stå och prata om välmående och hur man ska tro på sig själv. Har väldigt svårt för sådant men det var en seminarie med aha-känsla, massa skratt och en hel del inside info om Lyxfällan och främst hur du får balans i ditt liv mellan inre välmående, hälsa och ekonomi. Det kunde inte presenterats bättre.

293190_571893749503524_1557021331_n

Kvällens citat ur seminariet måste vara “Anledningen till att du vaknar på morgonen är för att du inte dog under natten”. Klockrent! Så ni som behöver en inspirationskväll, eller en skrattkväll, kan jag verkligen rekommendera inspirationsseminariet med Charlie Söderberg hos Balansekonomi.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *