Well well weekend

Så var det helg, igen. Veckorna går fort måste jag säga! Igår blev det en middag på La Neta på Söder med min käresta och en “lugn” kaffe på Clarion. Det blev inte så lugnt. Streetstar hade en av sina deltävlingar där vilket vi hade noll koll på så det sprang runt en massa kids i stora byxor, ryggsäckar och fladdriga armar. Saknar lite den tiden måste jag säga! Såg några välbekanta ansikten också och håller tummarna för att rätt personer gick vidare i tävlingen.

378972_10151297085352292_1916399951_n

Idag tog jag sovmorgon till 10 och har inte haft någon riktig aktivitet sedan dess. Däremot har jag planerat att små-jobba lite (så skönt när allt närmar sig lansering) och sedan tror jag det blir en sväng på stan.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *