So true

Jag har ju fått för mig att jag ska bli miljonär inom 5 år. Inspirationen, eller iden egentligen, kommer från  denna blogg. Men det var inte det jag skulle skriva om utan ett inlägg jag kom över på Sparklubbens sida som handlar om att man ska spara i svenska fonder/aktier. Jag gillar mer och mer Per Börjessons filosofi. Vi delar den om jag vågar säga så. Det jag fastnade för var det här inlägget, även en bild på delar av inlägget nedan. Gillar speciellt punkt 3 och 6.

Screen Shot 2013-02-27 at 4.15.52 PM

I Finland finns det en “nyckel-logga” men den finska flaggan på som är super-populär att sätta på helfinska produkter, men de har även stenhårda krav på vem som får använda den. Det är en slags kvalitetsstämpel och finns för att visa att produkten är “hel-finsk”. Står det mellan två produkter varav den ena har loggan och den andra inte så tar man den med loggan, även fast den är dyrare. För man stöttar sitt egna land. Jag tycker fler borde tänka så i Sverige. Istället för att köpa utländska produkter borde vi satsa på svenska produkter för i slutändan gynnar det oss själva. Så vare sig det är fonder, läsk eller toapapper så kommer jag att satsa på att köpa så mycket svenskt som möjligt.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *