Sagt och gjort

I dag har jag bestämt mig för att det ska bli en produktiv dag. Jag har min lista redo sen igår. Jag har mind-setet och jag har datorn igång! Nu kör vi! På agendan står det att jag ska hinna med lite administrativa saker jag skjutit upp under en tid för företaget, pyssla med pureproducts.se (köpvillkoren och inköp som finns på veckolistan) och sedan får vi se om jag hinner plugga lite men det finns det tid för i morgon också.

Jag brukar försöka varva mina “pass” och få dem lite annorlunda. Då hinner man inte tröttna på det man gör. Jag kör 45 min intensivt med en uppgift, sen en paus och därefter gör jag något helt annat i 45 min. Det brukar fungera ganska bra. Och så får man inte glömma att ställa klockan. När klockan ringer är det dags för annat hur kul jag än haft det. Jag är sjukt stolt över mig själv att jag kommit på ett system som fungerar!

20130228-094911.jpg

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *