Sista sittningen

Redovisning släng dig i väggen. Nu är det festandet som kommer i första hand! Sista sittningen var i torsdags och det var riktigt roligt. Jag förstår inte hur människor får ihop det med att dansa natten lång och sedan komma till skolan bakis. Det funkade inte för mig  (jag landade i sängen runt 3-tiden), så jag hoppade över skolan i fredags. Samvetet mår inte så bra över det men en gång är ingen gång, eller hur? Tur då att jag känner mig lite insatt i redovisningen. Men jag ska inte leva på den känslan länge till, djupdykning in i redovisningsboken senast i morgon.

20130223-122449.jpg

Det var däremot grymt svårt att komma hem! SL stänger tydligen någon gång runt ett på vardagar. Who knew?! Försök att ta er från Solna till Söder. Det gick sådär! Så här tyckte jag om SL när jag väl kom hem…

20130223-123035.jpg

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *