Bortskämd som få

Nu när skolan är igång och det är tentor, läxor och hets om fester så har jag nästan glömt bort jobbet. Jag har tagit ett  djup-dyk ner i skolböckerna och lagt företaget (förutom det allra viktigaste) på hyllan. Jag trodde aldrig jag skulle säga det men nu ser jag fram emot redovisningen som börjar i morgon. Siffror och svar som är rätt och fel. Tal som ska räknas ut och endast en enda bok att läsa, något jag kan! Äntligen kommer jag få ordentligt med tid till företaget utan att ha dåligt samvete över skolan. Jag har varit så bortskämd med att inte behöva jobba så nu är det dags att gulla med företaget igen. Har längtat måste jag erkänna. Och lanseringen närmar sig vilket är skönt. Då blir jobbet mer konkret. Svårt med motivationen när man inte ser resultaten på en gång.

246685_10150196166717775_3412769_n

 

High five på mig!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *