Hello World!

Nu har jag örfilat mig själv både med högern och vänstern och vaknat upp ur min dvala. Im back efter några dagar som offline. Känns som år och dagar sedan jag bloggade. Jag har både hunnit med mycket och lite, kan man säga.

Fredagen spenderades i tentasalen. Febrilt skrivande. Så febrilt att jag var klar med god marginal. Om det är bra eller inte vet jag först om några veckor. När tentan var klar skulle det firas. Ut i nattvimlet. Jag hade så kul att jag hade sönder båda telefonerna, skolböckerna och min dosa till banken. Allting annat luktar hallon. Orsaken är en läsk i väskan som exploderade och svämmade över min väska. Uppsidan är att jag nu vet att min väska är vattentät. Allt jag hade i väskan låg och flöt fint omkring i den. Ett annat plus är att jag lyckades rädda min ena telefon! Så kvällen slutade relativt tidigt för min tel. Tog min översvämmade väska och åkte hem för att rädda den.

Lördagen spenderades horisontellt. Jag mådde som jag förtjänade. Dåligt.

Det summerar nog min helg på ett kort och koncist sätt. Vem orkar läsa uppsatser?! Tur att jag går vidare till redovisning och siffror.

images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *