Skäms på mig

Just nu har jag gett mig själv undantagstillstånd. Undantaget att blogga. Det funkar inte när man ska läsa 4 tjocka böcker, sitta på 2×2 timmars föreläsningar med raster emellan och göra seminarieuppgifter och se till att man kan allt till tentan. Går ej. Fast så säger man inte. Går bra, säger jag istället. Positiv aura! Däremot ska jag nog hinna summera min förra vecka och sätta upp nya veckomål. Har ju redan gjort det mentalt men vi kör det svart på vitt också. Rätt ska vara rätt.

Summa kardemumma:

Från förra veckan har jag hunnit med

 • Läsa klart Mintzberg ✓
 • Läsa klart Brunsson ✓
 • Läsa klart Wilson ✓
 • Läsa klart Samhall
 • Skriva ner köpvillkoren till e-butiken
 • Göra klart momsredovisningen till bolaget ✓
 • 2 långpromenader ✓
 • 3 styrkepass – gjorde endast 1 =(
 • Plugga på gamla tentor till tentan. Tyyyp, inte gjort alla✓
 • Läsa igenom alla anteckningar. Tyyp, bara vissa papper ✓
 • Skriva sammanfattningar på anteckningar

Har hunnit med några av sakerna. Typ- sakerna har jag hastat mig igenom så jag kan inte påstå att de är avklarade men jag har ett hum om vad som är kvar på dem. Samhall-boken stryks ur listan då 400 sidor av blaj som man inte behöver till tentan känns som bortkastad tid. Prioriteringar är viktigt.

Det jag tar med mig till denna vecka är:

 • Plugga till tentan genom att:
 1. Göra gamla tentor
 2. Läsa igenom anteckningar 
 3. Skumma igenom Wilson
 4. Skumma igenom Mintzberg
 • Köpvillkor till e-butiken
 • 2 styrketräning
 • 2 långpromenader (1 avklarad idag)

Just nu tror jag inte att jag hinner mer! Ser dock fram emot nästa vecka. Tenta klar, ny kurs med mindre föreläsningar och nya seminariegrupper!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *