Hallellujah!

Igår blev jag klar med boken skriven av Wilson! Så skönt att kunna lägga +300 sidor bakom mig. Idag väntar Mintzberg. Ytterligare 300 sidor men jag tror att jag klarar mig ganska bra ändå. Har kommit på ett bra sätt att plugga. Har grymma koncentrationssvårigheter, speciellt när det kommer till något som jag känner mig tvingad att göra. Men, jag har nu insett att jag inte ska tvinga mig själv. Så jag jobbar i små-block. Läser 10 sidor, tar en paus, gör något annat. Läser 10 sidor, tar en paus, gör något annat. Då kommer jag fortfarande framåt men hinner inte tröttna på det jag läser. Och när jag läst ex 5×10 sidor så får jag “beröm” i form av något som jag vill ha kan vara en kaffe, skriva på bloggen, något som är positivt helt enkelt. Hett tips till er andra som avskyr att läsa tjocka faktaböcker! Funkar riktigt bra på mig.

Skriver även listor med alla kapitel som jag bockar av när jag läst klart det så ser man tydligt hur mycket/lite man har gjort och vad man har kvar. Jag gillar mitt nya jag!

20130209-125906.jpg

You may also like

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *