Utveckling av relationer

Det finns en symbolik i min och min pojkväns relation. En kopp.

När vi började träffas så fanns det ingen kopp. Jag fick låna något om jag behövde det men jag fick inte ha över mina egna grejer.

Men med tiden utvecklades våran relation. Jag fick flytta över nödvändiga saker såsom tandborsten. En dag fick jag tom nyckeln till hans lägenhet. Det var stort, men också en rolig historia. Men en helt annan historia. Däremot så var mitt område fortfarande begränsat. Jag fick ha saker på plats men inte så att det gick utöver hans saker. Jag fick låna hans koppar när jag skulle dricka te.

Tills en dag då min älskling köpte mig en egen te-kopp. En vit klumpig oestetisk tekopp. Men ändå min alldeles egna.

Och nu när allting annat är nerpackat inför flytten så är min kopp fortfarande en av få saker som står kvar i skåpet. En av de sista saker som ska packas ner. Fatta den ni! Makt!

20130207-132357.jpg

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *