Veckomål?!

Jag glömde ju helt bort att det var måndag igår! Jag skulle ju gått igenom vad jag skulle hunnit med förra veckan och sätta upp nya mål! Skulle vilja glömma bort förra veckans mål. Hann inte alls med mycket! Men denna vecka, då jävlar!

Jag skulle hunnit med

 • Läsa klart Mintzberg
 • Läsa klart Brunsson
 • Läsa klart Wilson
 • Läsa klart Samhall
 • Skriva klart uppsatsen (med min grupp)
 • Förbereda presentationen till fredag
 • Skriva ner köpvillkoren till e-butiken
 • Börja läs en skönlitterär bok
 • Ta minst 2 långpromenader
 • Göra klart momsredovisningen till bolaget

Så jag hann med det som man inte kunde skjuta upp. Fantastiskt. Men denna vecka följer förra veckans mål med till denna vecka, och lite till. Jobbigt när jag kommer sitta med en lista med 486 punkter vid slutet av året för att förra veckans mål hela tiden följer med till nästa vecka. Nä nu måste jag ta tag i detta!

Veckans mål blir

Från förra veckan

 • Läsa klart Mintzberg
 • Läsa klart Brunsson
 • Läsa klart Wilson
 • Läsa klart Samhall
 • Skriva ner köpvillkoren till e-butiken
 • Göra klart momsredovisningen till bolaget

Och vi adderar med

 • 2 långpromenader
 • 3 styrkepass
 • Plugga på gamla tentor till tentan
 • Läsa igenom alla anteckningar
 • Skriva sammanfattningar på anteckningar

Usch det här blir en lååång vecka, fastän det går så fort! Redan tisdag! Ska nog inte lägga på något mer på listan. Det kommer inte funka!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *