Måndag 4 FEBRUARI

Bananas! De redan Februari! Idag blev det en tidig start. Jag började med dubbelföreläsning från 8.30. De sista två timmarna var ju totalt bortkastat med tid. En kvinna som stod och stammade och var så nervös att jag skämdes åt henne. Man kan inte vara lärare och stå framför 600 personer och tycka att det är jobbigt. Det kommer att märkas. Synd för hon hade ett sjukt intressant ämne och hon hade ett bra upplägg. Det föll platt på presentationen. Däremot skrev jag klart uppgiften som ska in i morgon. SKÖÖNT! Men jag våndas över all text jag fortfarande inte har läst. Detta är den sista “ordentliga” veckan innan tentan. Nästa vecka är fullspäckad med föreläsningar och på fredagen är tentan.

Idag blev det dock lite fritid. Jag unna mig själv det. Mötte upp min kära Anna som jag inte sett på år och dar och insåg att vi är då ena bitterfittor! Men det är  jag så glad över att vara om jag bara får vara det med Anna! Cheers mate!

Och nu har jag ramlat i soffan och har ångest över att jag borde läsa, jobba och fixa massa saker men latheten i mig har tagit över. Jag kollar på Cast away på tv istället.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *