Lite kär i gratis

Jag har ju varit väldigt skeptisk mot fonder tidigare. Betala någon för att göra ett dåligt jobb? Då kan jag ju gör det själv! Blir väl ungefär samma resultat. Men så har jag läst och läst om Avanza Zero. Indexfond som inte kostar någon. “Det finns en hållhake”, tänker jag. Ingenting är gratis. Inte ens Facebook. Allting som är gratis kräver en motprestation. Och även om jag tror att jag förstår mig på Avanza Zero så har jag liksom inte vågat att testa det. För det är för bra för att vara sant. Men så kände jag att jag kunde undvara en 500. Den skulle jag liksom inte sakna. Så jag testade. Och tills igår hade jag gjort 13 spänn. På en vecka! De ju helt sjukt! Finns inte ett sparkonto som ger så bra ränta på så kort tid.

Screen Shot 2013-02-03 at 6.39.47 PM

(Och ja ja jag vet vad folk tänker, blä för indexfonder). Men man kan ju lägga en del av sitt sparande på det. Man ska alltid sprida sitt sparande!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *