Hej Solen!

Åh vad jag har längtat efter solen. Så länge! Jag är inte den första som brukar tröttna på vinter men denna vinter var inte som de andra. Kanske är det för att jag inte har åkt skidor eller skridskor, inte haft pulka- eller skjärtlapps-race men jag är bara så less på vintern. Dumma dunjackan, halsdukarna som ska viras hundra gånger runt halsen, svettningarna på bussen när man har för mycket på sig, hatar allt det just nu. Kan inte tänka mig att jag är den enda som känner såhär. Därför är det inte en sekund för sent att solen tittar fram. Nu håller jag tummarna för att solen hänger kvar! Lite plusgrader och en sol det är allt jag vill ha just nu!

Skön promenad i solen!

20130203-182530.jpg

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *