Kvällen är ung

Det är lördag och jag inser inte ens det. Har haft en skitvecka. Det är nästan en underdrift att säga att den var skit.

Jobbigt att man inser att det är helg för att alla runt omkring mig på tuben är pimpade upp över öronen. Själv står jag i smutsiga skor, jeans och en skitig jacka med en välfylld matkasse på väg till min kille, som inte är hemma, för att laga mat till mig själv. Ensamma, ynkliga lilla mig. Har slängt ner några daim som efterrätt. Tyckte att jag förtjänade det. Det blev mello och kycklinggryta. Inget vin för det är nerpackat. Och nu ligger jag i sängen och lyssnar på tvättmaskinen. Väntar på att den ska rulla klart. Vilken patetisk lördag.

20130202-234312.jpg

20130202-234426.jpg

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *