Nytt träningssätt

För länge sedan var gymmet mitt andra hem. Jag älskade det. Tills det blev för trångt. För sunkigt och överfullt. Och för att inte nämna det kanske viktigaste, för dyrt. Så jag slutade.

Jag älskar att promenera och springa ute men med is och grus på gångarna så har jag lagt av nästan helt. Tills idag. Jag hittade ett inlägg på en annan blogg med tips om Nikes app som är lätt att använda hemma. Tankade ner appen men har inte använt den, tills nyligen. Sjukt bra app! NTC heter den och är fullproppad med träningspass. Från 15 min till 45 min, nybörjare till avancerad, stretch till hard core.

Körde ett 15 minuters stretchpass och sen ytterligare ett pass och det kändes faktiskt! Kommer garanterat fortsätta med appen tills våren kommer tillbaka! Och då kommer jag köra med Nike+ Running. Nike får gärna sponsra mig om de känner för det! Tycker de har så sjukt bra produkter.

NTC

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *