28 Januari

Var jag sur eller var jag sur i morse?! Allt som kan tänkas gå fel gjorde väl det, i huvudet, i morse. Jag vaknade helt enkelt på fel sida. Vi bestämde oss igår för att äta frukost ute tillsammans, jag och min andra halva. Det blev Magnus Johanssons bageri i Sjöstaden men vägen dit var lång för mig. Vaknade upp döhungrig. Var tvungen att packa ihop allt jag skulle ha med mig. Säkert 6 kg packning. Få på mig skorna som innehåller grus. Ha omatchande skor på mig med min kläder för jag hade inget annat att ha på mig. Snömodd hela vägen till sjöstaden och för varje kliv jag tar får jag mer snö i skorna. Det var riktigt tungt ska jag säga er. Dröjer nog ett tag innan jag får för mig att vi ska äta frukost ute tillsammans. Men när vi väl kom dit och jag fick i mig mat blev jag glad igen!

Därefter begav jag mig till skolan för att träffa resten av min, sena (tur det var själv sen), grupp för att försöka få rätsida på uppsatsen. Vilket jag tycker att vi har fått. Nu är det bara finjusteringar som behövs och en presentation som ska knåpas ihop.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *